Find dit eller sin partners g-punkt og få helt nye oplevelser

G-punktet er omgærdet af megen mystik. Der er dog ingen tvivl om, at mange kvinder nyder at blive stimuleret indvendigt. Her kan du få en kort gennemgang af g-punktets placering, og hvordan du kan stimulere det. Du kan nemlig selv opnå eller give din partner en af de eftertragtede g-punktsorgasmer.

Kvindens g-punkt: Myte eller virkelighed?

Forskerne bliver ved med at diskutere, hvad og hvor g-punktet præcist er. Rigtig mange kvinder fortæller dog, hvordan deres personlig erfaring siger, at de har et punkt i skeden, der kan stimuleres. Det er behageligt for mange kvinder at få området berørt og stimuleret med fingre eller andet, og nogle kan sågar få dybe orgasmer udelukkende ved stimuleringen af g-punktet.

Hvor sidder g-punktet?

G-punktet er ikke som sådan et specifikt punkt, men snarere et område et lille stykke oppe i skeden. Hvis du indfører en finger i skeden, vil du kunne finde det 2-3 centimeter oppe mod maven. Overfladen kan føles mere nubret eller have en mere svampet tekstur end resten af skedevæggen. Under seksuel ophidselse vil området svulme op, hvorfor det er nemmere at finde, hvis du er seksuelt ophidset.

Stimuler g-punktet og få ekstra nydelse

Hvis du gerne vil udforske dit eget eller din partners g-punkt, kan du bruge enten dine fingre eller sexlegetøj specielt designet til at ramme g-punktet. Det er nemmest at ramme punktet, hvis kvinden ligger på ryggen med benene let bøjede og spredt. Brug glidecreme, hvis du eller I skal lege og udforske i længere tid. Sørg for at mærke efter og få kommunikeret, hvis din partner skal stimulere dig på anden vis eller rammer helt rigtigt.

Brug legetøj til at stimulere området

Det kan dog være hårdt at bruge fingre og hænder i længden. Derfor er sexlegetøj også udviklet specifikt til at stimulere g-punktet på den rigtige måde. Du kan eksempelvis investere i en g-punkt dildo, der ofte vil have en kurvet facon. Faconen vil gøre det lettere at ramme og stimulere det særlige område.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *