Hvor får du dine nyheder fra?

Måske får du de fleste af dine nyheder fra Facebook? Måske er du old-school og har abonnement på en avis? Der er mange muligheder for at få dagens nyheder. Det er dog ikke alle nyhedssider som er reelle. Det er derfor vigtigt, at du finder nogle sider som ikke skriver falske nyheder. Det er også vigtigt, at nyhedsformidlingen er objektiv. Nogle sider på nettet er skrevet meget subjektivt. Der er mange ting som du skal holde øje med, når du læser nyheder på nettet. Læs med her, og få nogle gode råd.

Brug nettet fornuftigt

Det kan være en fornuftig idé at bruge nettet, når du gerne vil opdateres. Her kan du få alle dagens nyheder, helt gratis. Det kan nemlig være dyrt at være medlem af en avis, hvis man eksempelvis er studerende eller arbejdsløs. Det er dog ikke lige meget hvor du får dine nyheder fra. Nogle sider på nettet er nemlig meget subjektive, og spreder falske nyheder. Hvis du har fundet en god nyhedsside, kan du gå på nettet, og researche om siden er reel. Vær kritisk overfor de sider du finder. Hvis journalisten skriver meget subjektivt og ytrer sine egne meninger, bliver du nødt til at forholde dig meget kritisk.

Find gode kilder

Du kan nærmest altid være sikker på, at de store aviser skriver sandt. De plejer at lægge deres nyheder ud på nettet. Enten på de sociale medier eller på deres egen hjemmeside. Denne avis er rigtig god: Nyheder24.dk. Her kan du finde inspiration til dagligdagen, og få de vigtigste nyheder i Danmark. Det kan også være klogt at abonnere på en rigtig avis. Så kan du læse nyhederne sammen med morgenkaffen. Du kan nemt og hurtigt danne dig et øjeblik over dagens nyheder og du slipper for en masse reklamer. Det bliver dog mindre og mindre populært at abonnere på en almindelig avis. Måske fordi det koster mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *