Kend din lyst: Sexlegetøj til kvinder

Alt for mange kvinder udforsker ikke deres seksualitet I så høj grad, som de kunne. De går glip af meget! Sexlegetøj er en god og sikker måde at prøve grænser af på, og samtidig lære sin egen krop og dens signaler bedre at kende. Sex er noget af det dejligste, vi mennesker kan opleve. Det er en pligt for enhver kvinde at lære at nyde lige så meget som hun giver. Her kan sexlegetøj være en hjælp. Der er mange forskellige muligheder når man som kvinde skal vælge et sexlegetøj. I denne artikel vil vi komme ind på de mest populære valg af sexlegetøj til kvinder samt hvad man som kvinde kan få ud af sit sexlegetøj.

Udforsk din seksualitet  

“Udforsk din seksualitet”. Det lyder ikke så frækt for de fleste kvinder, nærmere trættende. For hvad er der mere at udforske? Mange kvinder, der har været seksuelt aktive i et par år føler, at de er ved at have nået deres makspunkt for hvad der er at lære om deres egen nydelse. Ind til de får en seksuel oplevelse, der modbeviser dem. Måske ved deres første intime møde med en vibrator?

Vibratoren

Her åbnes en helt ny verden af muligheder for masturbation. Det er dejligt på en anden måde. Vibratoren er et af de mest populære valg af sexlegetøj hos kvinder. Navnet forklarer smukt, hvordan den fungerer. Det er ganske enkelt en lille dims, der vibrerer når man tænder for den, og som du kan opnå orgasme med, ved at holde den for din klitoris. Den er nem at bære sig ad med, den kan være diskret, og så kan du selv vælge hvor hurtigt den skal vibrere. Vibratoren er en kvindes bedste ven. Det er en forfriskende måde at stilfredsstille sig selv på, som altid er til rådighed, så længe du har privatliv – og så længe der er strøm på den!

Dildoen

Dildoen er kvindens næstbedste ven. I hvert fald i sexlejetøj kategorien. En dildo er næsten lige så god, som den ægte vare, altså en rigtig penis, tilhørende en levende mand. En dildo kan bringe dine orgasmer op på højere niveauer. Dildoer findes selvfølgelig i forskellige størrelser og forskellige farver, ligesom den virkelige vare. Søger du en eksplosiv orgasme uden lig noget du har prøvet før, så kombinér dildoen med vibratoren.

Hvad holder dig tilbage?

Der er meget mere hvor vibratoren og dildoen kommer fra. For mange kvinder, er det her, det begynder. Hvad det derefter fører til, kan man ikke vide, før man prøver det. Alt for mange kvinder har lært fra en tidlig alder, at deres seksualitet og krop er til for at tilfredsstille andre end dem selv. Hvordan kan man som kvinde begynde at føle sig mere lystig og begejstret for sex? Sexlegetøj kommer ind i billedet her. Sexlegetøj behøver ikke være aggressivt. Men det kan det godt være. Du vælger helt selv, hvordan det skal være. Dette er det smukke ved sexlegetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *