Gyngestativer med rutsjebane og legetårn

Et gyngestativ er kort fortalt et stativ med gynger. Men i dagens Danmark er gyngestativer så meget mere end det. Gyngestativer findes for eksempel som en samlet pakke med både gynger, rutsjebane og legetårn.

Flere muligheder for valg af gynger

Et gyngestativ skal selvfølgelig indeholde gynger i én eller anden forstand. Vælg nogle gynger, der er tilpasset barnet eller børnenes alder. Er der tale om helt små børn, kan der købes babygynger udformet som sæder eller sansegynger. De lidt større børn kan få en almindelig gynge i yndlingsfarven eller en tvillingegynge, så to kan gynge sammen.

Andet tilbehør til gyngestativet

Gyngestativet kan også tilføjes andet end traditionelle gynger. Der kan for eksempel hænges gymnastiksæt op med trapez og ringe, et klatrereb eller en gyngebold.

Vælg den rigtige rutsjebaner

Når der skal vælges rutsjebane, kan der selvfølgelig vælges ud fra farve og længde. De mindre børn skal af sikkerhedsmæssige årsager ikke have en alt for høj rutsjebane, mens de større børn har brug for lidt ekstra udfordring. En rutsjebane i metal bliver for det første hurtig opvarmet af solen og kan for det andet risikere at give stød. Derfor er langt de fleste rutsjebaner til gyngestativer i plastik.

Legetårnet – gyngestativets ekstra dimension

Et gyngestativ kan som udgangspunkt ”kun” bruges til at gynge. Derfor fås der i dag mange varianter af kombinerede gyngestativer og legetårne. Her får du en samlet pakke med alt godt til haven. Legetårnet fås i forskellige størrelser med forskelligt tilbehør. Det kan for eksempel være en klatrevæg, en brandmandsstang, en sandkasse eller et legehus. Ved at købe en samlet pakke, får du et aktivitetsredskab til haven, der henvender sig til flere aldersgrupper, og som derfor kan bruges i rigtig mange år. Du giver samtidig børnene mulighed for flere forskellige lege som for eksempel ”jorden er giftig”, fangelege og fantasilege.

Spar penge og tid ved at købe en samlet løsning

Ved at købe et gyngestativ med rutsjebane og legetårn, skal du kun ud at investere i ét samlet produkt. Du skal kun have pungen op af lommen én gang, og du skal kun samle én ting. Det er både nemmere og billigere end at skulle ud at købe gyngestativ, rutsjebane, legehus og sandkasse hver for sig. En ekstra fordel er, at det fylder mindre, da legehuset og sandkassen kan være i etager, og du behøver derfor ikke fylde haven lige så meget op med legesager.

Læs meget mere om gyngestativer på Gyngestativer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *