Installation af WordPress for begyndere

Installation WordPress er det første skridt til at skabe en brugbar og funktionel hjemmeside eller blog, selv uden nogen særlig kendskab til programmering eller fortrolighed med teknologien. Denne vejledning vil detalje se installationen WordPress, med enkle trin, som alle kan følge.

Hvad er WordPress?

WordPress er et Content Management System (CMS). Kort sagt, det er en software, der giver dig mulighed for at uploade og administrere materiale (indhold) i form af en hjemmeside på internettet, uden at skulle manuelt planlægge i HTML.

Endnu mere enkelt, med en WordPress installation kan vi skrive til internettet med samme lethed, at vi ville skrive i Word. Og uploade billeder endnu nemmere, fordi fotografierne i Word er et mareridt.

Udover den nem isætning og materialestyring, WordPress installation understøtter forskellige “emner” (Temaer), der er klar optrædener på vores hjemmeside.

Ved at anvende et tema, kan selv en person med nul viden om grafisk design ændres hurtigt og effektivt hele udseendet af hjemmesiden.

WordPress tydeligvis ikke markedet unikke CMS, der giver os disse muligheder.

Vi har allerede præsenteret installationen Joomla, mens en trio bestående af de mest populære CMS Universal supplerer Drupal, som vi vil præsentere i fremtiden. Desuden findes der særlige CMS til specifikke anvendelser, såsom PrestaShop at skabe e-shop.

Men WordPress, bortset fra at det er langt de enkleste CMS for at starte en novice, er det også det ideelle CMS til at oprette en blog.

Hvad er forskellen fra WordPress.org WordPress.com

WordPress er den eneste CMS, som kan skabe en misforståelse, da WordPress.org er helt forskellig fra WordPress.com.

Den WordPress.com er en klar-blogging platform, ligesom det er som Blogger, Webnode, og snesevis af andre platforme. Med en gratis registrering, og følge nogle få enkle trin, kan vi skabe på få minutter en blog, med wordpress.com adresse.

Den WordPress.org er den side, hvorfra jeg hentede WordPress som CMS, at installere i vores egen gæstfrihed og vores eget domænenavn (domæne).

I WordPress er selv fri, men gæstfriheden, domænenavnet, og andre tjenester, der har brug for en seriøs hjemmeside har en minimal pris.

Den væsentligste forskel mellem WordPress.com og WordPress.org er frihed og valg.

Mens klar platforme har hundredvis klar kampe for dannelsen af vores side i vores egen WordPress installation kan vi vælge praktisk ubegrænset temaer.

Desuden i installationen WordPress kan vi tilføje en række tilsætningsstoffer (Plugins), kan de tilføje et utal af funktioner på vores hjemmeside. Disse tilsætningsstoffer er ikke understøttet på WordPress.com

Den officielle WordPress.org hjemmeside finder du mere end 44.000 plugins i skrivende stund, som kan tilføje flere funktioner på vores hjemmeside, såsom at forbedre SEO, øge lastning hastighed på siden, for at øge sikkerheden i hele webstedet, og mere.

Med passende additiver kan tilføjes hele sektioner på vores blog, ved Forum, til enhed med spørgsmål og svar, rubrikannoncer, eller en komplet e-shop.

Med andre ord, hvis bare vi er interesseret i at have en blog som en hobby, at skrive, når du har tid og humør, og ikke særlig pleje for at få indtægter gennem annoncer eller affiliate marketing, er nok en af de færdige platforme som WordPress.com.

Men hvis vi ønsker at have en stærk websted i vores trin præcis som vi ønsker det, har du mulighed for at udvikle og vi drage fordel af det, vil et CMS som WordPress give os en masse flere muligheder og valgfrihed.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *