Få professionel hjælp til erstatning ved flyforsinkelse

Har du oplevet, at en flyforsinkelse har været skyld i ændringer i din ferie? Eller i værste tilfælde en flyaflysning, som har gjort det umuligt for dig at nå din destination? Der kan være mange grunde til, at et fly er forsinket eller aflyst – dog er du som kunde oftest interesseret i at opnå en erstatning eller kompensation ved flyforsinkelser. Dette kan være et større problem, da der er et hav af regler og vedtægter på området. I denne artikel får du råd til, hvordan du via en advokat kan få hjælp til at få udbetalt kompensation eller erstatning.

Flyhjaelp.dk

Hos flyhjaelp tager de altid dine problemer alvorligt. Hvis du som passager søger erstatning direkte hos flyselskaberne, vil du i mange tilfælde opleve, at flyselskaberne blot vil afvise din ansøgning. Dette skyldes, at EU reguleringen på området siger, at man ikke kan modtage erstatning eller kompensation ved flyforsinkelse, hvis forsinkelsen skyldes særlige omstændigheder. I mange tilfælde er det vejret, som er skyld i forsinkelsen, hvilket flyselskabet ikke selv kunne forudse eller gøre noget ved. Men i ligeså mange tilfælde er det flyselskabet selv, som er skyld i flyforsinkelserne – og i netop disse tilfælde skal de betale en kompensation til dig. Hos flyhjaelp skal du kun betale et salær, hvis du ender med kompensation fra flyselskabet – også hvis sagen har været for retten. Prisen, du skal betale, hvis du får kompensation, er desuden baseret på den kompensation du får – Flyhjaelp.dk tager 25% i salær inkl. moms.

Brug et advokatfirma

Flere og flere virksomheder giver passagererne muligheder for hjælp til at indhente erstatning ved flyforsinkelser. Dette kan der være mange årsager til. En af de store årsager er, at mange kunder føler sig snydt ved flyforsinkelser. En flyforsinkelse kan nemt ødelægge store dele af den videre rejse, hvilket kan være både irriterende og forstyrrende. Hvis du ønsker at få professionel hjælp til at kontakte flyselskabet, kan du derfor kontakte et advokatfirma såsom Flyhjaelp.dk. Hvis flyselskabet ikke overholder reglerne på området, kan et advokatfirma ligeledes følge sagen til retten, hvor det er flyselskabet, der skal betale omkostningerne, hvis de taber sagen.

Ret skal være ret, hvilket et advokatfirma kan hjælpe dig med at opnå. En god og holdbar løsning, hvor du ved en flyforsinkelse kan ende med at få op til 4.500 kr. i erstatning pr person.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *