Få en hurtigt SMS lån

Når du skal låne hurtigt og nemt, så er det nemmeste og hurtigste klart sms-lånet. Vi er efterhånden blevet vænnet til tanken om at vi kan klare de fleste finanser fra mobilen ved hjælp af Mobile Pay og Swipp, der begge har ændret måden vi bruger vores mobil på. Derfor er det også kun naturligt at du også herfra kan tage et lån. Det er med andre ord lige ved hånden og ved få klik, kan du få dit eget sms-lån til det du mangler.

Det skal du vide før du låner

Sms-lån er hurtige og nemme, men de har af samme grund også nogle lidt andre vilkår og renter i forhold til lån som du får i en typisk bank. I banken har man indsigt i dine finanser, og du skal naturligvis også kunne finde beviser for at du har pengene. Denne proces kan være lang, og hvis man nu lige står og mangler pengene indenfor 24 timer – så er SMS-lånet et godt alternativ.

Så meget kan du låne

Det er meget forskelligt hvor meget du kan låne, men generelt så går SMS lån ind under den mindste lånetype, hvor du kan låne op til 10.000. Derfra kan du låne helt ned til 500 kroner alt efter udbyderen, men for mere info skal du læse vilkårene for det enkelte lån.

Så meget skal du betale for dit SMS lån

Det kan være rigtig dyrt at låne disse små lån. Det er i hvert fald, hvis du enten misligholder dem, eller på anden måde overtræder de grænser der er for lånet. Men følger du låneprocessen kan du låne masser af penge til en utrolig billig ydelse. Faktisk er der så megen konkurrence om kunderne, at du kan finde SMS-lån der er gratis. Det betyder at hvis du gider at registrere dig, kan du låne dit første lån, helt uden at betale renter og med minimale gebyrer. Dette gør det faktisk muligt for dig at skifte lidt rundt og på den måde låne flere penge, nemt og billigt. Dog løber man selvfølgelig tør for nye udbydere, og man skal naturligvis altid kunne betale pengene tilbage, da der ellers begynder at løbe nogle heftige gebyrer på.

Du kan læse meget mere som SMS lån og andre typer lån på Koldekontanter.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *