Et mobilabonnement med lidt mere

Søger du et mobilabonnement, der kan tilbyde lidt udover det sædvanelige? Så kan du læse med her og forhåbentlig blive klogere på, hvad du skal vælge. Der er mange forskellige ting, som bliver tilbudt sammen med dit mobilabonnement, men hvis man i forvejen betaler for en af disse ting, kan man spare mange penge på sigt, ved at skifte til det rigtige mobilabonnement.

Plenti af underholdning

Plenti er bestemt en af de helt store spillere, når det kommer til at få ekstra ting med i sit mobilabonnement. Her kan du lave store besparelser, hvis du i forvejen benytter dig af nogle af de tjenester, som Plenti tilbyder. Det betyder blandt andet adgang til tivoli, online magasiner og lyderbøger og meget mere. Hvis Plenti i løbet af det næste stykke tid, bliver ved med at vokse og stjæle kunder fra de mange andre store selvskaber, så kan du være helt sikker på at vi ser noget lignende fra deres side. Det kan være du kan få Spotify eller lignende gratis i noget måneder, eller noget andet der kan spare dig for en masse penge. Det kan derfor godt betale sig at undersøge markedet, hvis du leder efter et nyt mobilabonnement. Måske er der mere end bare prisen at kigge på.

Få mobilabonnement som ekstra gode

Nogle gange ser man også eksempler på, at mobilabonnementet er den ekstra gode, som du får med i pakken. Det betyder, at du blandt andet får mobilabonnementet med i din tv eller internet pakke og på den måde kan du også spare masser af penge. Virksomhederne er interesserede i flere kunder, og du er billigere for dem, når du i forvejen er kunde i noget andet. Derfor kan det hjælpe at samle det hele. Et eksempel er Fullrate der tilbyder både mobil, internet og tv. Her kan man hurtigt spare en masse penge, hvis man gider at forhandle lidt med deres sælgere. Det samme er gældende for YouSee, hvor du kan få en fantastisk billig intropakke med et mobilabonnement til en god pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *